MAKÜ aşçılık programı öğrencileri başarılarını Rektör Dalgar ile paylaştılar
‘Yılın En İyi Üniversitesi Ekip Yarışması’nda Gümüş Madalya kazanan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Gıda Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu (MYO) Aşçılık Programı öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar’ı makamında ziyaret ettiler.
Yayın Tarihi | 05 December 2024, Thursday
14-17 Kasım 2024 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Gastro Antalya 2024 Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşmasına katılarak, ‘Yılın En İyi Üniversitesi Ekip Yarışması’nda Gümüş Madalya kazanan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Gıda Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu (MYO) Aşçılık Programı öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar’ı makamında ziyaret ettiler.
Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, ziyarette yaptığı konuşmada öğrencileri ve ekibi tebrik ederek şunları söyledi:
“Bu gurur, sadece öğrencilerimizin değil, aynı zamanda üniversitemizin vizyonunun da bir göstergesidir. Sizlerin başarılarıyla gururlanıyoruz. Demek ki güzel şeyler oluyor bu üniversitede. Geleceğin şefleri olarak sizleri tebrik ediyorum. Başarılarınız daim olsun.”
Gastro Antalya gibi ulusal ve uluslararası düzeyde önemli bir organizasyonda elde edilen bu başarı, MAKÜ’nün gastronomi alanındaki iddiasını ve öğrencilerinin yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi.
Başarılarını MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar ile paylaşan öğrencilere Gıda Tarım ve Hayvancılık MYO Müdürü Prof. Dr. Şenol Güzel, Öğr. Gör. Muhammed Haykır ve Öğr. Gör. Yunus Baygül de eşlik etti.