Burdur Gazeteciler Cemiyeti'nden Rektör Dalgar’a Anlamlı Ziyaret

Yayın Tarihi | 08 August 2024, Thursday

Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel ve cemiyet üyeleri, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar'ı makamında ziyaret etti. Bu önemli buluşma, 24 Temmuz 2024 Çarşamba günü gerçekleşen olağan genel kurulun ardından yeni seçilen yönetim kurulunun gerçekleştirdiği ilk resmi ziyaretlerden biri oldu.

 

Susamlık Tesisleri'nde yapılan olağan genel kurulda Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına yeniden seçilen Kürşat Tuncel, ekibiyle birlikte görevlerine hızlı bir başlangıç yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Tuncel ile birlikte Serkan Şimşek, Abdurrahman Kızılkaya, Mesut Madan, Onur Özkan, Meral Öztürk, Hüseyin Dilek, Osman Nanecioğlu ve Murat Korkmaz'dan oluşan heyet, Burdur’da önemli kurumlara gerçekleştirdikleri ziyaretlere MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar ile devam etti.

 

Üniversite ve Basın Arasında Güçlü İşbirliği

 

Ziyaret sırasında üniversite ile basın arasındaki iletişim kanallarının daha etkin bir şekilde kullanılması ve veri paylaşımının geliştirilmesi konuları ele alındı. İlerleyen dönemde yapılacak işbirlikleri ve ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Rektör Dalgar’dan Teşekkür ve İşbirliği Vurgusu

 

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel ve yönetim kurulunu, güven tazeleyerek yeniden seçilmelerinden dolayı tebrik etti. Üniversitenin basın mensupları ile olan güçlü işbirliğinin devam edeceğini ve yeni projelerde birlikte çalışmaya açık olduklarını belirtti. “Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin marka değerinin artmasında en önemli paydaşlarından birisi Burdur basını olmuştur. Ayrıca Burdur basına bizim hassasiyetlerimizi  her daim gözetmiştir” diyen  Rektör Dalgar, “Biz de toplumsal katkıyı çok önemseyen bir üniversiteyiz. Bu katkıyı anlatma misyonunu üstlenen değerli basın mensupları Üniversite kurulduğundan beri üniversitenin yaptığı nitelikli işleri aktarmak için bizim yanımızda olmuşlardır, hep destekleyicimiz olmuşlardır” diyerek cemiyet üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Bu tür ziyaretlerin üniversite ve basın arasındaki diyaloğu güçlendirdiğini ifade etti.