MAKÜ’ye “Erasmus KA171” Kapsamında 23 Projede Toplam 28.872 € Hibe Desteği

Yayın Tarihi | 05 August 2024, Monday

2024 dönemi Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği - Programla ilişkili olmayan üçüncü ülkeler ile Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti (KA171) kapsamında sunulan proje tekliflerin değerlendirme süreci Türkiye Ulusal Ajansı tarafından sonuçlandırıldı.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan 23 projeden 17 tanesi uygunluk değerlendirmesinden geçerek 28 bin 872 € ile desteklenmeye layık görüldü.

Projeler kapsamında 3 farklı bölgeden 8 ülke ile öğrenci ve personel hareketliliği yapılabilecek. 2024-2025 akademik yılı içerisinde Bosna Hersek, Karadağ, Kosova, Azerbaycan, Gürcistan, Moldova, Özbekistan ve Arnavutluk üniversiteleri ile öğrenci ve personel değişimi gerçekleştirilebilecek.