2024-2025 Akademik Yılı Uluslararası Öğrenci Önlisans/Lisans Yerleştirme Sonuçları/ 2024-2025 Academıc Year Internatıonal Student Placement Results For Undergraduate Programs

Yayın Tarihi | 29 July 2024, Monday

Sonuçlar için aşağıda bulunan linki tıklayınız.

Yerleştirme sonuçlarınızı öğrenmek için yukarıdaki bağlantıyı tıklayınız. Eğer ön lisans veya lisans programlarımızdan birine başarıyla yerleştirildiyseniz, tebrikler! Sizi üniversitemizde görmek için sabırsızlanıyoruz.

ÖNEMLİ NOT: Bir programa yerleşmeye hak kazandıysanız, lütfen ek dosyalarda belirtilen tüm gerekli belgeleri hazırlayınız. Kayıt yeri ve tarihleri eklerde belirtilmiştir. Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci kabul eden bölümlerin özel yetenek sınav tarihleri ilan ekinde yer almaktadır. Kayıt işleminizi sorunsuz bir şekilde tamamlamak için talimatları dikkatlice takip ediniz.

Kabul ve kayıt işlemleri ile ilgili herhangi bir soru veya yardım için, Uluslararası Öğrenci Ofisimize başvurabilirsiniz:

E-posta: iso@mehmetakif.edu.tr

Telefon: 0248 213 12 16- 0248 213 12 18

For the placement results please click the link below.

Please ensure to check the link provided above for your placement results. If you have been successfully placed in one of our undergraduate programs, congratulations! We look forward to welcoming you to our esteemed institution.

IMPORTANT NOTE: Upon successful placement, kindly make sure to gather all the necessary documents listed in the attached files. The registration location and dates are also provided in the attachments. The special talent exam dates of the departments that accept students with Special Talent Examination are in the attachment of the announcement. Please follow the instructions carefully to complete your registration process smoothly.

For any inquiries or assistance related to international relations and admissions, feel free to contact our International Student Office:

Email: iso@mehmetakif.edu.tr

Phone: 0248 213 12 16- 0248 213 12 18