.

Gıda Topluluğu’ndan Festival Gezileri

13.04.2018

MAKÜ Gıda Topluluğu 6-8 Nisan tarihlerinde Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Fethiye Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen 10. Yeşil Üzümlü Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivaline katıldı. 

7 Nisan Cumartesi günü festival çerçevesinde gerçekleşen birçok etkinliğe katılan topluluk, etkinliklerde yöresel yemeklerin de tadını çıkardı.

Öğrenciler, 8 Nisan Pazar günü ise Tire’de faaliyet gösteren Boyacıoğlu Ömür Süt Ürünleri İşletmesi’ni ziyaret ettiler.

Süt ürünlerinden beyaz peyniri, kaşar peynir, yoğurt, süzme yoğurt, tereyağ, yöreye özgü bir peynir olan Tire Çamur Peyniri’nin üretim yöntemleri ve üretimde kullanılan endüstriyel ekipmanlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.


Görseller

DUYURULAR

  • Türkiye-Pakistan (Pak-Türk) Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı İlanı | 19.07.2018
  • Kurumlar Arası ve Kurumiçi Yatay Geçiş Kontenjanları ve Başvuru İşlemleri | 17.07.2018
  • Rektör KORKMAZ'ın "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" Mesajı | 13.07.2018
  • Lisansüstü Program İlanları (Güncel) | 12.07.2018
  • 6. İş Fikri Yarışması | 16.07.2018
  • Özel Yetenek Sınavı ile Öğrenci Alan Programların Başvuru Koşulları ve Ön Kayıt İlanı (Güncel) | 12.07.2018
  • 2018 Yılı Yaz Okulu Açılması Kesinleşen Dersler | 09.07.2018
  • 2018-2019 Akademik Yılı için Uluslararası Öğrenci Başvuru Sonuçları / 2018-2019 Academic Year International Students Online Application Results | 22.06.2018
  • 2017 yılı Nakit Akış Tablosu | 22.06.2018
  • Pedagojik Formasyon Duyurusu | 07.06.2018