.

Gıda Topluluğu’ndan Festival Gezileri

13.04.2018

MAKÜ Gıda Topluluğu 6-8 Nisan tarihlerinde Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Fethiye Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen 10. Yeşil Üzümlü Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivaline katıldı. 

7 Nisan Cumartesi günü festival çerçevesinde gerçekleşen birçok etkinliğe katılan topluluk, etkinliklerde yöresel yemeklerin de tadını çıkardı.

Öğrenciler, 8 Nisan Pazar günü ise Tire’de faaliyet gösteren Boyacıoğlu Ömür Süt Ürünleri İşletmesi’ni ziyaret ettiler.

Süt ürünlerinden beyaz peyniri, kaşar peynir, yoğurt, süzme yoğurt, tereyağ, yöreye özgü bir peynir olan Tire Çamur Peyniri’nin üretim yöntemleri ve üretimde kullanılan endüstriyel ekipmanlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.


Görseller

DUYURULAR

  • 2019 Yılı Akademik Teşvik Başvuru Takvimi | 14.12.2018
  • 2019 Yılı Akademik Teşvik Başvuru Hazırlık Kılavuzu | 14.12.2018
  • MAKÜ Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyılı Çalışma Saatleri | 07.12.2018
  • Eğitim Fakültesi Formasyon Duyurusu | 07.12.2018
  • Girişimsel Olmayan Klinik Araştırmalar Etik Kurul Başvuru Evrakları İle İlgili Önemli Duyuru | 07.11.2018