MAKÜ TTO’dan Burdur ve Bucak OSB’ye Ziyaretler

06.04.2018

Kentine yönelen üniversite misyonu ile çalışmalarına devan eden MAKÜ Teknoloji Transfer Ofisi Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında yaptığı ziyaretler ve toplantılarla pekiştirmeye devam ediyor.

Bunun önemli bir örneği olarak Burdur ve Bucak OSB’de bulunan fabrikalara ziyarette bulundu. Ziyarette Üniversite ve sanayi işbirliği konusunda bilgilendirme yapıldı, Ar-Ge merkezinin kurulması yönünde fikir alışverişinde bulunuldu.

MAKÜ TTO’dan Dr. Öğr. Üyesi Gökhan YILMAZ, Dr. Öğr. üyesi Zuhal AKYÜREK, Öğr. Gör. Veli Sipahi, Öğr. Gör. Nilgün ŞENGÖZ, Ankara’dan gelen ar-ge merkezi Teknokent ve TTO mevzuatı konularında Uzman Güven AYYILDIZ ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Afşin GÜNGÖR’ün katılımıyla “Kentine yönelen üniversite” misyonuyla gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında, Burdur OSB ve Bucak OSB de bir dizi toplantılar gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde Yıldız Silah Sanayi, Baydarlar Makine, Kayhan Ertuğrul Makine, Portsan ve Dilmer Makine ile yapılan toplantılarda; vergi muafiyetleri, teknoloji transfer ofisi hakkında bilgilendirme, ar-ge merkezi kurulumuyla ilgili gerekli şartlar sanayiciler ile konuşuldu.

Ziyaretler sonrasında değerlendirme yapmak için yemekte bir araya gelen TTO çalışanlarına MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin DALĞAR ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ömer TEKŞEN de eşlik etti.

Görseller

• 2019 Yılı Akademik Teşvik Başvuru Takvimi | 14.12.2018
  • 2019 Yılı Akademik Teşvik Başvuru Hazırlık Kılavuzu | 14.12.2018
  • MAKÜ Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyılı Çalışma Saatleri | 07.12.2018