MAKÜ ve PAÜ THM Topluluklarından Unutulmaz Konser

02.04.2018

Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Türk Halk Müziği Topluluğu ve Pamukkale Üniversitesi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun birlikte düzenlediği konser dinleyicilerden büyük beğeni topladı.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğr. Gör. Gökhan ÇAĞIRGAN’ın hazırladığı ve Pamukkale Üniversitesi  Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğr. Gör Zühal Feray ŞENKİBAR’ın şefliğini üstlendiği “Türk Halk Müziği Toplulukları Konseri Burdur, Denizli, Kütahya, Yozgat, Kırşehir, Giresun, Hatay ve Konya gibi Anadolu’nun çeşitli yörelerinden oluşan zengin repertuarı ile dinleyenlere eşsiz bir gece yaşattı.

Konserin sonunda Pamukkale Üniversitesi  Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Efe AKBULUT bu güzel konserin iki kardeş üniversite birlikteliğinde gerçekleştirilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu belirtmesinin ardından Öğr.Gör.Gökhan ÇAĞIRGAN ve Öğr.Gör.Zühal Feray ŞENKİBAR’a çiçek ve anmalık takdim ederek teşekkür etti.

Görseller

• 2019 Yılı Akademik Teşvik Başvuru Takvimi | 14.12.2018
  • 2019 Yılı Akademik Teşvik Başvuru Hazırlık Kılavuzu | 14.12.2018
  • MAKÜ Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyılı Çalışma Saatleri | 07.12.2018