Bucak Teknoloji Fakültesi, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Binasında Akademik Faaliyetlerine Başlıyor

27.03.2018

Kentine yönelen üniversite vizyonuyla hareket eden Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin yakın zamanda kurulan akademik birimi Bucak Teknoloji Fakültesi, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası binasında akademik faaliyetlerine başlıyor. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın MEÇİKOĞLU, Bucak Teknoloji Fakültesi binasının yapımını oda olarak üstlendiklerini ve en kısa sürede bina yapımına başlayacaklarını, şimdilik oda hizmet binasının üst katındaki boş alanı fakülteye tahsis ettiklerini söyledi.

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Teknoloji Fakültesi’nin binası tamamlanıncaya kadar Bucak Ticaret ve Sanayi Odasının üst katında bir düzenleme yapılacağını ve bu sayede akademisyenlerin iş dünyası ile birlikte ortak çalışmalara bir an önce başlayabileceklerini belirtti.

Rektör KORKMAZ “Teknoloji Fakültemiz Bucak sanayisinin gelişimine yön verecek şekilde yapılacak olup, sanayicimizin ihtiyaç duyacağı her türlü ar-ge ve akademik desteği sağlayacaktır. Üniversite-İş Dünyası birlikteliğinin güzel bir örneğini ifade eden bu gelişme nedeniyle Oda Başkanı Hasan Yalçın MEÇİKOĞLU ve değerli ekibine teşekkür ederim” dedi.

Görseller

• 2019 Yılı Akademik Teşvik Başvuru Takvimi | 14.12.2018
  • 2019 Yılı Akademik Teşvik Başvuru Hazırlık Kılavuzu | 14.12.2018
  • MAKÜ Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyılı Çalışma Saatleri | 07.12.2018