Akif\'in Nesli İstiklalden İstikbale Koştu

12.03.2018

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu metni olan İstiklal Marşımızın kabul edilişinin 97. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında “Akif'in Nesli İstiklalden İstikbale Koşuyor" yarışması düzenlendi.

Yarışma, Erkekler-Bayanlar Koşu ve Erkekler- Bayanlar Yürüyüş olmak üzere iki kategoride gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KARACA, Prof. Dr. Hüseyin DALĞAR ve Rektör Danışmanı Doktor Öğretim Üyesi Mustafa KILINÇ’ın da katıldığı yarışma, MAKÜ Spor Kompleksi önünde başladı. Yarışmanın startını ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş ACAR verdi.

Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere madalyaları verildi.

Erkekler koşu kategorisinde dereceye giren Enis BİTER, Özkan ŞAHİN ve Barış AKKUŞ; Bayanlar koşu kategorisinde dereceye giren Zeynep GÜLTEKİN, Sümeyye BARBAROS ve Hilal AKTÜRK; Erkekler yürüyüş kategorisinde Mahmut ÇİFTÇİ, Ahmet TAŞ ve Adem TUTUMLU, Bayanlar yürüyüş kategorisinde ise Rabia YEĞİN, Kübra GÜZ, Nagihan ACAR’a madalyalarını Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş ACAR, Prof. Dr. Mehmet KARACA, Prof. Dr. Hüseyin DALĞAR ve Doktor Öğretim Üyesi Mustafa KILINÇ tarafından verildi.

Yarışma, öğle yemeği ikramının ardından son buldu.

Görseller

• Rektör KORKMAZ’ın “Ramazan Bayramı” Mesajı | 14.06.2018
  • 2018 Yılı Yaz Okulu Başvuru Duyurusu | 30.05.2018
  • Pedagojik Formasyon Duyurusu | 07.06.2018