MAKÜ Öğrencilerinden Şefkat Nöbetine Destek

09.03.2018

İhtiyaç sahiplerine uzanan merhamet eli olan Kızılay, Suriye'deki insani yardım faaliyetlerine destek sağlanması amacıyla Şefkat Nöbeti sloganıyla bir ay sürecek kampanya başlattı.

Kampanyaya bir destek de MAKÜ Türk Kızılay Topluluğundan geldi. Şefkat Nöbeti yardım kampanyasına destek için toplanan MAKÜ Türk Kızılay Topluluğu öğrencileri ellerinde dev Türk Bayrağı ile  Kızılay Marşı’nın ilk kıtasını okudular. Şefkat Nöbetine  MAKÜ Türk Kızılay Topluluğunun yanı sıra MAKÜ öğrencileri de destek verdi.

Topluluk Başkanı Ali Rıza ALAGÖZ Burdurlulara ve öğrencilere seslenerek, “Şefkat Nöbetine sizleri de bekliyoruz. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Türk Kızılay Topluluğu olarak Şefkat Nöbetine biz de destek veriyoruz” dedi.

Görseller

• Eğitim Fakültesi Formasyon Duyurusu | 07.12.2018
  • MAKÜ Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi Çalışma Saatleri | 07.12.2018
  • Girişimsel Olmayan Klinik Araştırmalar Etik Kurul Başvuru Evrakları İle İlgili Önemli Duyuru | 07.11.2018