MAKÜ’de Şehitlere Saygı Yürüyüşü

23.02.2018

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencileri ve Burdur Sivil Toplum Kuruluşları, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'e yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı’na destek yürüyüşü düzenlediler.

Yürüyüşe, Vali Şerif YILMAZ, Belediye Başkanı Ali Orkun ERCENGİZ,  Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ başta olmak üzere, MAKÜ öğretim üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, il müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yürüyüş, MAKÜ İstiklal Yerleşkesi ana giriş kapısından başladı. Mehmetçiğe destek amacıyla çeşitli sloganların atıldığı yürüyüş, MAKÜ Camii’nde son buldu. Şehit yoklamasının yapıldığı programda, hep bir ağızdan ismi okunan şehitlerimiz yerine ‘Burada’ denildi.

Daha sonra, Üniversite Camii’nde hem Afrin’de görev yapan askerlerimiz hem de vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimiz için hatim duası okundu.

Program, Cuma Namazı sonrasında şehitlerimizin hayrına verilen öğle yemeği ile son buldu.

Görseller

• Eğitim Fakültesi Formasyon Duyurusu | 07.12.2018
  • MAKÜ Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi Çalışma Saatleri | 07.12.2018
  • Girişimsel Olmayan Klinik Araştırmalar Etik Kurul Başvuru Evrakları İle İlgili Önemli Duyuru | 07.11.2018