MAKÜ, Akademik Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

20.02.2018

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yönetim Kurulu toplantısı 20 Şubat 2018 tarihinde  gerçekleştirildi. Rektörlük Yönetim Kurulu toplantı odasında yapılan toplantıda Profesör ve Doçent kadrosuna atanan öğretim üyelerine Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ tarafından binişleri giydirildi.

Törende, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu öğretim üyesi Prof. Dr. Fatma Çelik KAYAPINAR ve Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Perihan ÜNÜVAR’ın 1. Derece Profesör Kadrosuna, Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Faruk PEHLİVAN, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Hulusi DİNÇOĞLU ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Osman Kürşat ONAT’ın 1. Derece Doçent Kadrosuna, Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ökkeş KESİCİ, Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Sevilay ÖZER ve Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Fatma Arzu DEMİREL’in 2. Derece Doçent Kadrosuna atamaları yapılarak binişleri Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ tarafından giydirildi.

MAKÜ Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu biniş giyme töreninden sonra Rektör KORKMAZ, öğretim üyelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Görseller

• Eğitim Fakültesi Formasyon Duyurusu | 07.12.2018
  • MAKÜ Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi Çalışma Saatleri | 07.12.2018
  • Girişimsel Olmayan Klinik Araştırmalar Etik Kurul Başvuru Evrakları İle İlgili Önemli Duyuru | 07.11.2018