Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bağlı Vakıf Bank Şubesi Açıldı

06.02.2018

Vakıfbank Burdur şubesine bağlı olarak faaliyet gösterecek Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bağlı Vakıf Bank şubesinin açılışı yapıldı.

MAKÜ Öğrenci Sokağında yer alan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bağlı Vakıfbank Şubesinin açılışına Vali Şerif YILMAZ başta olmak üzere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş ACAR, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin DALĞAR, Vakıfbank Akdeniz Bölge Müdürü Mehmet ARIÖZ, Üniversite Genel Sekreteri Yüksek Mimar Ali Nihat GÜNDÜZALP, siyasi parti temsilcileri, daire ve banka müdürleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Vakıfbank Şube Müdürü Mustafa KELEŞ, Vakıfbank Akdeniz Bölgesi Müdürü Mehmet ARIÖZ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş ACAR ve Vali YILMAZ birer konuşma yaptılar.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş ACAR yaptığı konuşmada “Üniversitemizde şu an için bin 615 personel bulunmakta ve onları aileleriyle birlikte üç kişilik bir aile olarak gördüğümüzde yaklaşık 5 bin kişidir. 31 bin öğrencimiz var ve bu sayının 19 bini merkez kampüste yer alıyor. Dolayısıyla öğrenci ve personelimizin toplamı yaklaşık 36 bin kişi ediyor. Üniversitemizin toplam bütçesi ise yaklaşık 145 milyon Türk lirası yapıyor. 145 milyon bütçe, 36 bin personel ve öğrenciyi dikkat aldığımız zaman çok büyük bir aile olduğumuzu göstermektedir. Dolayısıyla bu aileye bir takım hizmetlerin sunulması gereklidir. Günümüzde en önemli rekabet unsurlarından bir tanesi de müşteri odaklılıktır. Vakıflar bankasının da müşteri odaklılığı dikkate alarak üniversiteye bir şube açması ve personel maaşı ile başlayan uygulamaları ve yine başka bir rekabet unsuru olan ürün çeşitliliği ile bu çalışmaları taçlandıracağına inanıyorum. ‘Beklentiniz nedir’ diye sorarsanız, gelecekteki büyüme trendini göz önüne alacak olursak 2023’de 60 bin kişilik bir aile olmayı hedefliyoruz ve bu hedef doğrultusunda Vakıf Bankası’ndan üniversitemizde gerek müşteri memnuniyeti sağlamasını gerekse ürün çeşitliliği çalışmaları yapmasını bekliyoruz. ” şeklinde konuştu.

Vali YILMAZ ise yaptığı konuşmada üniversite devam eden yatırımların olduğuna dikkat çekerek “Devam eden yatırımlarımızla birlikte çok büyük bir kampüse sahip olacağız. Hatta bunun içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızın 2 yıl önceki ilimizi ziyaretlerinde verdiği talimatla hayata geçirilen spor kompleksi çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Türkiye’de eşine az rastlanır büyüklükte üniversite içerisinde böyle müstakil bir spor kompleksi örnek olacaktır diye düşünüyorum. Burada konaklanmasıyla beraber Milli Takımlarımızın da dahil olduğu kamp yapabileceği bir komplekse kavuşmuş olacağız.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bağlı Vakıfbank Şubesinin açılışını yapan Vali YILMAZ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Prof. Dr. Durmuş ACAR, Prof. Dr. Hüseyin DALĞAR ve protokol üyeleri bankayı gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Açılış gerçekleştirilen kokteyl ile son buldu.

Görseller

• Rektör KORKMAZ’ın “Kurban Bayramı” Mesajı | 17.08.2018
  • 2018-2019 Akademik Yılı Yabancı Uyruklu Öğrenci Ek Başvurular / 2018-2019 Academic Year International Students Online Additional Applications | 17.08.2018
  • Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Özel Yetenek Sınavlarını Kazanan Adayların Listesi | 17.08.2018