Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’ndan Rektör KORKMAZ’a Ziyaret

10.01.2018

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyon Başkanı ve TFF İcra Kurulu Üyesi Ali DÜŞMEZ ve Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ’ı makamında ziyaret edip, Amatör Spor Kulüpleri hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

Sporun yayılması ve gelişmesi için Amatör Spor Kulüplerinin öneminden bahseden Başkan DÜŞMEZ, “Amatör Spor Kulüpleri Federasyonlarının çok büyük sorumluluklar altında olduklarını ifade etti. Rektör KORKMAZ ve ASKF Yönetim Kurulu üyeleri Burdur futbolunun sorunları ve gelişimi ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ’ın da hazır bulunduğu ziyarette Rektör KORKMAZ, MAKÜ Spor Tesisinin kapılarının tüm sporcularımıza açık olduğunu belirtti. Üniversite yönetimi ve çalışanları olarak spora verdikleri önemden bahseden Rektör KORKMAZ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyon Başkanı ve TFF İcra Kurulu Üyesi Ali DÜŞMEZ ile birlikte TFF Antalya Bölge Müdürü Ahmet KÖKASLAN, Burdur Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Nuri YILDIRIM, Burdur, Afyon, Isparta ve Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri de yer aldı.

Görseller

• Rektör KORKMAZ’ın “Ramazan Bayramı” Mesajı | 14.06.2018
  • 2018 Yılı Yaz Okulu Başvuru Duyurusu | 30.05.2018
  • Pedagojik Formasyon Duyurusu | 07.06.2018