MAKÜ’den Burdur’un Tanıtımına Büyük Destek

25.12.2017

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Burdur PTT Başmüdürlüğü ile yaptığı işbirliği çerçevesinde bu yıl yeni kayıt yaptırmış 7 bin öğrenci ailelerine yeni yıl kartpostallarını gönderiyor. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Yerleşkesindeki UNİPARK içerisinde bugün açılışı da gerçekleştirilen PTT MAKÜ Şubesinde Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ tarafından öğrenci aileleri için hazırlanmış yeni yıl kartpostallarının gönderimi gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir yanından gelip MAKÜ’de eğitim alan öğrenci ailelerine gönderilen kartlarla hem Burdur’un tanıtımı yapıldı, hem de öğrenci ailelerinin yeni yılı kutlandı.

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Burdur PTT Başmüdürü Aysel VARLIKER, Burdur Merkez PTT Müdürü Alaattin YETKİN, Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Onur BİROL, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Murat KARA ve PTT personelinin de katıldığı törende 7 bin tebrik kartı postaya verildi.

Törende konuşan Burdur PTT Başmüdürü Aysel VARLIKER; “Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ve PTT ile ortak işbirliği çerçevesinde görselleri Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından belirlenen ve Burdur ilimizin tanıtımına yönelik hazırlanan, Genel Müdürlüğümüzce ücretsiz basılan kartlar, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesince bu yıl kaydını yaptıran öğrenci ailelerine gönderilmek üzere kişisel pulunu da basarak Rektörümüze takdim ettik ve bugün de öğrenci ailelerimize postalıyoruz” dedi.

Tebrik kartlarının gönderiminden önce konuşan Rektör KORKMAZ; “Kentine yönelen üniversite vizyonumuz doğrultusunda Burdur PTT Başmüdürlüğü ile yaptığımız işbirliği doğrultusunda üniversitemiz Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Burdur ilini tanıtıcı yeni yıl kartpostalları hazırlanmış ve PTT tarafından basımı yapılmıştır. Bu yeni yıl kartpostallarını bu yıl üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin bizler için kıymetli birer emanet olduğunu hatırlatarak, ailelerinin yeni yıllarını kutlamak için göndereceğiz. 7 bin öğrenci velisine gidecek olan kartpostallarla Burdur’un tanıtımına katkı sağlamayı planlıyoruz. Kartpostalların içinde Sagalassos ve Kibyra Antik Kenti, Taşoda Konağı, İnsuyu Mağarası, İstiklal Yerleşkesi, Salda Gölü, Salda Kayak Merkezi, Karacaören Barajı ve Burdur Saat Kulesi’ne yer verdik. Yine PTT işbirliği ile Mehmet Akif Ersoy’un bir portresini kişisel pul olarak bastırdık ve kartpostal gönderimlerinin üzerine bu pulu yapıştırdık. Bu sayede Mehmet Akif isminin yüceltilmesine ve yaşatılmasına da katkı sağlamayı hedefledik. Bu konuda işbirliği nedeniyle Burdur PTT Başmüdürlüğüne ve katkıları nedeniyle de İl Kültür Turizm Müdürlüğüne şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından öğrenci aileleri için hazırlanan kartpostallar Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ tarafından postaya verildi.

Tören sonrası PTT Başmüdürü Aysel VARLIKER gönderilen kartpostalların üzerlerine yapıştırılan kişisel pulların büyütülmüş tablosunu da Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ ‘a hediye etti.

• Erasmus + Personel Hareketliliği Başvuruları 29.03.2024 tarihine kadar uzatılmıştır | 28.03.2024
  • Pedagojik Formasyon Eğitimi Alan Öğrencilerimizin Dikkatine | 27.03.2024
  • 2023 Proje Yılı Erasmus+ Konsorsiyum Projeleri Personel Hareketliliği ve Öğrenci Staj Hareketliliği | 27.03.2024
  • Ara Sınav Tarih Değişikliği | 20.03.2024