Yazılım Topluluğu “Turıng’den Geleceğe Yapay Zeka” Konferansında

15.12.2017

MAKÜ Yazılım Topluluğu, 9 Aralık 2017 tarihinde Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen “Turing’den Geleceğe Yapay Zeka” konferansına katıldı.

Yazılım Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Onur SEVLİ, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Vesile Gül BAŞER ve bölüm öğretim üyesi Neşe SEVİM ÇIRAK’ın rehberliğinde topluluk üyesi öğrencilerin katıldığı konferansta, yapay zeka, teknik ve felsefik boyutları ile ele alındı.

Konferansın açılış konuşmasını Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tülay YILDIRIM gerçekleştirdi. Üç ayrı oturum ve dokuz konuşmacı ile gerçekleşen konferansta YILDIRIM, “Yapay Zeka: Hayalden Gerçeğe” konulu sunum yaptı.

Görseller

• Eğitim Fakültesi Formasyon Duyurusu | 07.12.2018
  • MAKÜ Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi Çalışma Saatleri | 07.12.2018
  • Girişimsel Olmayan Klinik Araştırmalar Etik Kurul Başvuru Evrakları İle İlgili Önemli Duyuru | 07.11.2018