Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler MYO’da Salep Günü Etkinliği

14.12.2017

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilere final öncesi moral ve motivasyon için salep günü düzenlendi. Yüksekokul bünyesinde gerçekleşen salep gününe Bucak İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nil Esra DAL, Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Adnan KALKAN, Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Osman AKIN, Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Melike ŞİŞECİ ÇEŞMELİ’nin yanı sıra Bucak’ta yer alan MAKÜ Birimlerinin idari personelleri ile yöneticileri, çok sayıdaki akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğe katılanlara salep geleneksel yöntemlerle ikram edilirken, Bucak salebi ile ilgili bilgiler aktarıldı. Bu etkinlikle farklı şehirlerden gelen öğrenciler salep tadıyla tanıştı. Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Melike ŞİŞECİ ÇEŞMELİ, etkinliğe katılan akademik, idari ve öğrencilere ayrıca bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.