Burdur Gıda, Tarım ve Hayvancılık MYO, Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri uygulamalı dersleri kapsamında güvenli gıda üretim proseslerine uygun olarak ürettikleri (siyah ve yeşil zeytin, beyaz peynir, portakal ve şeftali reçelleri, yoğurt, kefir, elma ve alıç sirkeleri, kestane şekeri vb.) ile idari ve akademik personellerini kahvaltıda buluşturdu.
Öğrenciler iş hayatı için öğrendikleri bu uygulamaları ve üretimlerin kendileri için çok faydalı olduğunu ve yeni ürünler üretmenin heyecanını yaşadığını ve daha da yenilerini üretmenin beklentisi içinde olduklarını ifade ettiler.
Programda öğrencilerin akademik ve idari personelden beklentileri ve mesleki gelişimleri için gerek duydukları bilgilerin paylaşılması şeklinde devam etti.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
İstiklal Yerleşkesi
Değirmenler Mah. Cevat Sayılı Bulvarı No:120/9
15200/BURDUR
+90 248 213 10 00
rektorluk@mehmetakif.edu.tr
© 2018 Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi