.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık MYO Kahvaltıda Buluştu

11.12.2017

Burdur Gıda, Tarım ve Hayvancılık MYO, Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri uygulamalı dersleri kapsamında güvenli gıda üretim proseslerine uygun olarak ürettikleri (siyah ve yeşil zeytin, beyaz peynir, portakal ve şeftali reçelleri, yoğurt, kefir, elma ve alıç sirkeleri, kestane şekeri vb.) ile idari ve akademik personellerini kahvaltıda buluşturdu.

Öğrenciler iş hayatı için öğrendikleri bu uygulamaları ve üretimlerin kendileri için çok faydalı olduğunu ve yeni ürünler üretmenin heyecanını yaşadığını ve daha da yenilerini üretmenin beklentisi içinde olduklarını ifade ettiler.

Programda öğrencilerin akademik ve idari personelden beklentileri ve mesleki gelişimleri için gerek duydukları bilgilerin paylaşılması şeklinde devam etti.


Görseller

DUYURULAR

  • Erasmus + Personel Hareketliliği Başvuruları 29.03.2024 tarihine kadar uzatılmıştır | 28.03.2024
  • Pedagojik Formasyon Eğitimi Alan Öğrencilerimizin Dikkatine | 27.03.2024
  • 2023 Proje Yılı Erasmus+ Konsorsiyum Projeleri Personel Hareketliliği ve Öğrenci Staj Hareketliliği | 27.03.2024
  • Acı Kaybımız.. | 25.03.2024
  • Ara Sınav Tarih Değişikliği | 20.03.2024
  • Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar'ın 18 Mart Mesajı | 18.03.2024
  • Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar'ın Üniversitemizin Kuruluşunun 18. Yıldönümü Mesajı | 17.03.2024
  • 2023 Proje Yılı(2023-2024) Personel Hareketliliği Başvuruları Başladı | 14.03.2024
  • Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar'ın 12 Mart Mesajı | 12.03.2024
  • İftar Yemeği Hakkında Duyuru | 04.03.2024
  • 2023 Proje Yılı Erasmus+ Programı KA 131 Staj Hareketliliği İlanı | 28.02.2024
  • Sektör Kampüste Programı Duyurusu | 23.02.2024
  • Acı Kaybımız... | 16.02.2024
  • Güney Kariyer Fuarına Gidiyoruz! | 06.02.2024
  • Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar'ın Yeni Yıl Mesajı | 31.12.2023
  • Çölyak Hastaları İçin Yemek Hizmeti Duyurusu | 27.11.2023