Rektör KORKMAZ Daire Başkanları İle Bir Araya Geldi

20.10.2017

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi hızla büyüyen bir üniversite olması dolayısıyla hem bölgede hem de ülke genelinde yaptığı çalışmalarla göz dolduruyor.

Bu başarıda hem üniversite yönetiminin, hem akademik, hem idari tüm personelin büyük gayret ve çabalarının olduğu aşikardır.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ üniversitenin tüm çalışmalarını yakından takip ediyor, zaman zaman idari ve akademik kadro ile toplantılarını gerçekleştiriyor.

Bu toplantılardan birisini daha gerçekleştiren Rektör KORKMAZ MAKÜ Daire Başkanları ile Taşoda’da kahvaltıda buluştu.

Kahvaltılı toplantıya Rektör KORKMAZ’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Durmuş ACAR, Prof. Dr. Mehmet KARACA, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Ömer TEKŞEN, Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, Genel Sekreter Ali Nihat GÜNDÜZALP ve Daire Başkanları katıldı.

MAKÜ’de devam eden çalışmalar hakkında daire başkanlarından bilgi alan Rektör KORKMAZ, yapılması gerekenler hakkında da talimatlar verdi. Ayrıca toplantıda üniversite işleyişini olumlu yönde devam etmesi için fikir alışverişi yapıldı.