ANSİAD Girişimcilik Ekosistemi Projesi Ödüllü “5.İş Fikri Yarışması” - Yarışma
Saat: 09:00
Açıklama:

Değerli Öğrencilerimiz,

Batı Akdeniz Bölgesi’nde önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programı öğrencileri arasında girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, iş planı ve iş kurma süreçleri ile ilgili eğitim bilgilerinin pekiştirilmesi, yeni iş fikirleri ortaya çıkarma ve bunları sunma becerilerinin geliştirilmesi amacıyla ANSİAD Girişimcilik Ekosistemi Projesi kapsamında girişimcilik ve ödüllü iş fikri yarışması düzenlenecektir.

Özgün, Yenilikçi, İnovatif, Yaratıcı veya Teknoloji Tabanlı İş Fikirleri yarışmasına katılacak girişimcilerin ve/veya girişimci grupların aşağıdaki linkten başvuru yapmaları gerekmektedir.

Özet Fikir Ön Başvuru Formu Linki:  http://www.ansiad.org.tr/girisimcilikonbasvuru2017/

5. İş Fikri Proje Özeti Son Başvuru Tarihi: 3 Kasım 2017

Birincilik Ödülü: 30 gr. altın amp; Antalya Teknokenti’nde 1 yıllık ücretsiz çalışma mekanı
İkincilik Ödülü: 20 gr. Altın

Üçüncülük Ödülü: 10 gr. Altın

Ayrıca; her bir üniversitenin, her kategorisinin 1.sine İstanbul Teknik Üniversitesi Çekirdek Erken Aşama Kuluçka Merkezi ziyaretine katılım imkânı, finale kalan maksimum 40 proje sahibine de Antalya Teknokenti’nde 3 firma ziyareti imkânı sağlanacaktır. Yarışmaya katılanlara “Katılım Belgesi” verilecektir.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru şartnamesi için http://www.ansiad.org.tr/index.phpgoto=icerikamp;item_idx=2564

Öğrencilerimizin Üniversitemizin ismini başarılı projelerle duyurması temennimizdir.

EYL
Sempozyum
V. Uluslararası Balkan Tarihi Araştırmaları Sempozyumu
KURS