Teknokent Faaliyetlerine Başlıyor
Rektörlük 13.09.2017

Araştırmacılara ve akademisyenlere çağdaş alt yapı olanakları sunan ve gerçekleştirdiği üniversite-sanayi işbirliğini artırmaya yönelik etkinlikleriyle taraflar arasında sinerji doğmasına katkı sağlayan TEKNOKENT, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde faaliyetlerine başlıyor.

Girişimci, inovatif fikir ve projeleri ile başvuruda bulunmak isteyen akademisyenler, MAKÜ-BAKA TEKNOKENT’e başvuru yapmaları için açılan http://makuteknokent.com/  web sayfasına bakabilir ve bu adresten ön başvuru formlarını doldurarak başvurularını gerçekleştirebilirler.

Ülkenin gelişmesi, uluslararası arenada rekabet gücünü artıracak teknolojileri geliştiren ve üreten firmalara, araştırmacı ve akademisyenlere destek sağlayan MAKÜ-BAKA TEKNOKENT ve MAKÜ Teknoloji Transfer Ofisi (TTO), 11-15 Eylül tarihleri arasında üniversite birimlerinde tanıtım toplantıları da gerçekleştirecek.

MAKÜ-BAKA TEKNOKENT internset sitesine http://makuteknokent.com/ adresinden ulaşılabilir.