Rektör KORKMAZ, Kanal 32’ye Konuk Oluyor
Rektörlük 17.07.2017

Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Kanal 32 ekranlarında yayınlanan İsmail ALTUNBAŞ’ın sunduğu ‘İsmail Altunbaş ile Birebir’ programına konuk olacak.

17 Temmuz Pazartesi günü saat:19:00’da yayınlanacak İsmail Altunbaş ile Birebir programında Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin gelişimi ve bölgeye kattığı değer ile ilgili bilgiler aktaracak. Bölgesel kalkınmadaki rolüyle dikkat çeken Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ulusal ve yerelde gösterdiği hızlı yükselişi Kanal 32 ekranlarında anlatacak.

Rektör KORKMAZ, öğrenci odaklı bir üniversite olan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin gerek ulusal ve uluslararası değişim programları gerekse çift anadal ve yan anadal imkânı ile öğrenci sayısını her geçen gün arttıran; öğrencilerine sağladığı kısmi zamanlı çalışma olanakları, zengin içerikli, modern donanıma sahip kütüphane ve uluslararası standartlarda açık ve kapalı spor salonları ile yeni eğitim öğretim döneminde de öğrencilerin öncelikli tercih arasında yer alacak olan MAKÜ’yü ve MAKÜ’lü olmayı Kanal 32 ekranlarında paylaşacak.

İsmail ALTUNBAŞ’ın sorularının yanıtlandığı Birebir programının tekrarı yine aynı kanalda Perşembe günü saat:23:00’da ve Pazar günü saat:17:00'da yayınlanacak.