Rektör KORKMAZ’ın Ramazan Bayramı Mesajı

23.06.2017

Sevgi ve dostluk bağlarını güçlendiren, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, ülkemizin dört bir yanındaki insanları birbirine yakınlaştıran, yaşlı-genç, büyük-küçük herkesin birbirlerini sevgiyle kucakladıkları bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu paylaşıyoruz.

Ramazan Bayramı’nın Türk ve İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını, dünyada yaşanan acıların sona ermesini ve herkesin yakınlarıyla birlikte huzur içinde güzel bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.

Bayramlar sevinçleri olduğu kadar acıları da paylaştığımız, daha derinden hissettiğimiz günlerdir. Bu topraklar için canını siper eden aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin fedakârlıkları unutulamaz.  Bu vesileyle yaptıkları fedakârlıkları hiçbir zaman unutmayacağımız şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnettarlığımı sunuyorum. Bayram sevinci bile şehitlerimizin acısını hafifletmeye yetmiyor. Umarım şehit aileleri ve onların yadigârı olan çocukları, kahraman evlatlarımızın eksikliğini en az hissedeceği bir bayram geçirirler.

Bizleri bütünleştiren sıcak ve samimi duyguların toplumun tüm kesimlerini kuşatmasını, bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini diliyorum. Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile milletimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık ve esenlik içinde bir bayram geçirmenizi diliyorum.

Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ