Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 2017 Yaz Okulu İşlemleri
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 26.05.2017
  • Öğrenciler; Üniversitemiz bünyesinde açılacak olan yaz okulunda açılmasını istedikleri derslerin belirlenmesi için ön taleplerini http://yazokulu.mehmetakif.edu.tr adresinden 22 Mayıs-12 Haziran 2017 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Bu adreste yapılan ders seçimi başvuruları SADECE açılması öngörülen derslerin belirlenmesi amacıyla yapılmaktadır.
  • Ön talep sonrası açılması öngörülen derslere kayıt işleminden sonra derslerin açılıp açılmayacağı kesin olarak belirlenir ve ilan edilir. Yaz okulunda eğitim almak isteyen öğrenciler ilan edilen dersler içinden ders seçimini KESİNLİKLE 16-21 Haziran 2017 tarihleri arasında öğrenci numaraları ile obs.mehmetakif.edu.tr adresinden yapmaları ve oluşan harcı Halk Bankası’na yatırmaları gerekmektedir. Yoksa ders kayıt işlemleri gerçekleşmemiş olacaktır.

Bu nedenle;

• Diğer üniversitelerden üniversitemizde yaz okulu eğitimi almak isteyen öğrenciler açılması öngörülen derslere kayıtlarını, ön talep sırasında 22 Mayıs-12 Haziran 2017 tarihleri arasında açık olan yazokulu.mehmetakif.edu.tr adresinden kendilerine verilen öğrenci numaralarını kullanarak yapacaklardır. Öğrenci numarasını unutan ya da belirtilen adrese anılan tarihler arasında başvuru yapmadığı için öğrenci numarası alamayan öğrenciler dersin açılacağı akademik birime ŞAHSEN başvuru yaparak ders kayıt işlemlerini  tamamlayabilirler.
  • Yaz okulu ile ilgili olarak siz değerli öğrencilerimizi yönlendirecek ve yardımcı olacak detaylı bilgiler için ekteki dosyaları inceleyiniz.

İlgili Dosyalar
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesi