BESYO Tenis Turnuvası Sona Erdi
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 24.05.2017

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği Bölümü tarafından düzenlenen tenis turnuvası sona erdi. Çekişmeli geçen turnuva, tek erkekler, tek kadınlar, çift erkekler ve mix olmak üzere dört kategoride düzenlendi.  Turnuvaya  27’si  erkek,  15’i  kadın olmak üzere  toplamda 42 sporcu-öğrenci katıldı.

Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerinden Barış AŞKAR, Muhammed SAYGİDAR, Ahmet Selim AKCAN, Fatih SEZER, Zafer ÇAKIR, Murat BÜYÜKKIRIT, Meliha AVCI, Mustafa AĞAÇÇI’nın Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu içinde düzenlemiş olduğu Tenis Turnuvasında tek erkekler kategorisinin final maçında Burhan DEMİROĞLU ve İbrahim İNCE karşılaştı. DEMİROĞLU rakibini 7-5 ve 6-1 lik setler sonucunda 2-0 mağlup etti.

Tek kadınlar kategorisi final maçında Beyza KAYMAZ ve Müşra GÜNEY karşılaştı. KAYMAZ rakibini 2-6, 6-0 ve 6-0 lık setler sonucunda 2-1 mağlup etti.

Çift erkekler final maçında Eyyüp ÜÇBUDAK- Fatih KARATAŞ çifti ile Mehmet Emin DEMİRTAŞ- Atilla ATEŞ çifti karşılaştı. ÜÇBUDAK - KARATAŞ çifti rakiplerini 6-3 ve 6-1 lik setler sonucunda 2-0 mağlup etti.

Mix kategorisi final maçında ise, Burhan DEMİROĞLU- İrem BOZDAĞ çifti ile İbrahim İNCE-Beyza KAYMAZ çifti karşılaştı. DEMİROĞLU - BOZDAĞ çifti rakiplerini 6-0 ve 6-3 lük setler sonucunda 2-0 mağlup etti.

Turnuvayla alakalı açıklamada bulunan Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Meriç ERASLAN, bu organizasyonun gerçekleşmesinde büyük katkıları bulunan tenis dersi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma ÇELİK KAYAPINAR başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.