MAKÜ, Hızla Büyümesinin Gururunu Kurulan 11. Fakülte ile Yaşıyor
Rektörlük 07.04.2017

Kendini yeniliğe adamış ve her geçen gün büyümesini sürdüren Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, eğitimde olduğu kadar sağlık hizmetlerinde de gelişmeyi amaçlıyor ve bu amaç doğrultusunda da geleceğe dönük planlarını gerçekleştirmenin mutluluğu ve gururunu bir arada yaşıyor. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, hızla büyümesini kurduğu 11.fakülte ile gösteriyor.

Bu kapsamda kurulması teklif edilen Diş Hekimliği Fakültesi’nin Yükseköğretim Kurulunca kabul edildiği müjdesini veren Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ,  Diş Hekimliği Fakültesinin şu anda Bakanlar Kurulu aşamasında olduğunu belirterek süreç ile ilgili bilgiler verdi.

Türkiye’de Sağlık hizmetlerinin her geçen gün geliştiğini vurgulayan Rektör KORKMAZ, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin Burdur’a dokunuş ve gelişimine desteği anlamında Diş Hekimliği Fakültesinin önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Akademik personel, bina ve donanım ihtiyaçları hızla yapılacak olan Diş Hekimliği Fakültesi, sürekli yenilenen gelişmiş cihazlarla donatılmış klinikleriyle her yıl binlerce hastayı tedavi etmeyi amaçlıyor.