Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Başvuru Süresi Uzatılmıştır

30.03.2017

2017-2018 eğitim öğretim yılı Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı'na ilişkin YÖKSİS üzerinden yapılacak başvuruların süresi 14.04.2017 Cuma günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır.

Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı kapsamında Proje Başvurusu yapmak isteyen öğretim elemanlarının, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına 14 Nisan 2017 tarihi mesai bitimine kadar https://yoksis.yok.gov.tr adresinden başvuru yapması; sistem üzerinden girişleri eksiksiz yapılan başvuru form çıktılarının Mevlana Koordinatörlüğü ve Rektörlük aracılığıyla üst yazı ekinde Başkanlığımıza gönderilmesi gerekmektedir.

ÖNEMLİ: Rektörlük üst yazı ekinde iletilmeyen Proje başvuruları kesinlikle işleme alınmayacaktır.

BAŞVURU SÜRECİNE İLİŞKİN

Duyurumuz ekinde bulunan Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Proje Önerisi Başvuru Formu bilgi amaçlıdır. Formun girişlerinin sistem üzerinden gerçekleştirilmesi ve sonra çıktısının alınarak Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü Mevlana Değişim Programı Ofisi ve Rektörlük aracılığı ile üst yazı ekinde iletilmesi gerekmektedir.)

1. Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı kapsamında Proje Başvurusu yapmak isteyen öğretim elemanlarının "YÖKSİS" üzerinden kendi şifreleri ile açılan ekranda "Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı" sekmesinde "Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Proje Önerisi Başvuru Formu"nda istenen verilerin girişlerini eksiksiz yapmaları;

2. Başvuru Formunun eksiksiz doldurulmasının ardından Formun çıktısının alınarak Mevlana Değişim Programı Ofisi ve Rektörlük aracılığı ile üst yazı ekinde iletilmesi gerekmektedir.