MAKÜSPOR – TEFENNİ GÜCÜNÜ 4-1 Mağlup Etti
Rektörlük 20.03.2017

Burdur 1. Amatör Lig’i 3. sırada tamamlayan ve Play-Off’lara katılmaya hak kazanan MAKÜSpor, Gazi Atatürk Stadı’nda Tefenni Gücü ile karşı karşıya geldi. MAKÜSpor – Tefenni Gücü karşılaşması öncesinde MAKÜSpor Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, maçın hakemi Volkan YALIN’a ve Tefenni Gücü Teknik Direktörüne çiçek taktim etti. Maçı izleyenler arasında Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Ömer TEKŞEN, Rektör Danışmanımız ve MAKÜSpor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, SKS Daire Başkanı Mehmet ŞİMŞEK, MAKÜ İdari ve Akademik Personeli ve öğrencileri ile birlikte MAKÜ GENÇLİK taraftar grubu da vardı.

Maç öncesinde MAKÜSPOR, Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıl Dönümü dolayısıyla sahaya 18 Mart Şehitler Günü pankartıyla çıktı. Teknik direktör Yrd. Doç. Dr. Cem Sinan ARSLAN yönetiminde sahaya çıkan MAKÜSPOR, Tefenni Gücü'nü 4 – 1 mağlup etti. Yrd. Doç. Dr. Cem Sinan Aslan yönetiminde gerçekleştirilen maça Rıdvan KAPLAN, Barış AYDIN, Akın AYKIN, İlkin Gökhan ÇANAK, Deniz ATİK, Musa SOLLAR, Emin İNCE, Cengizhan YILMAZ, M. Anıl ALTUN, Volkan GÜLER, İsmail ERKALAN on biriyle başlayan MAKÜSpor ilk yarıyı oynadığı güzel oyun ve Emin İNCE’nin 11’inci ve 40’ıncı dakikada attığı goller ile 2-0 tamamladı. Maçın ikinci yarısında ise Tefenni Gücü, attığı golle maçın skorunu 2-1 yaptı. Karşılaşmanın 65’inci dakikasında Emin İNCE attığı gol ile skoru 3 -1’e çıkardı. 80’inci dakikada ise Musa SOLLAR attığı gol ile maçın skorunu belirledi.

Maç sonları konuşan MAKÜSPOR Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, Play- Off’da üçüncü maçımız. Son 7-8 maçtır gayet iyi sonuçlar alıyoruz. Bunu artık skora da yansıtabiliyoruz. Bizim için Play-Off gurubunun ilk yarısının son maçıydı bu. Şuan yenilgisiz devam ediyoruz. Önümüzde üç maç var. İnşallah önümüzdeki hafta Bucak Gençlik Spor ve arkasından Gölhisar maçlarıyla zaten ligin kaderi de tayin edilmiş olacak. Biz tabi skordan ziyade üniversitenin bir takımı olarak, Şehrin bir takımı olarak, iyi bir mücadele izlettirme taraftarıyız. Futbolcularımız gayet centilmence mücadele ediyorlar, teknik heyetimiz aynı şekilde. İnşallah bunları son üç maçada yansıtıp Burdur’umuzu en azından bir üst ligde daha iyi temsil etme şansına sahip olacağımızı düşünüyorum. Tabi gönlümüz Oğuzhan Sporumuzda inşallah Oğuzhan Sporumuzda başarılı sonuçlarla göğsümüzü kabartır ve Burdur’umuzu üçüncü ligde temsil eder. Onlara da buradan başarılar diliyorum” dedi.