Üniversitemiz Aile Sağlık Merkezi’nden Rektörümüze Ziyaret

22.02.2017

Üniversitemiz İstiklal Yerleşkesinde tüm öğrencilerimiz ile çalışanlarımıza 2 hekim ve 2 hemşire ile sağlık hizmeti veren Aile Sağlık Merkezi çalışanlarından Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ’ı ziyaret etti.

Aile Sağlık Merkezi adına Dr. Özgür DUMAN ve Dr. Barış ULUSOY, Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ’ı ziyaret etti.

Sağlığın her şeyin başında geldiğine vurgu yapan Rektörümüz, Üniversite bünyesinde görev yapan Aile Hekimliği Birimi’nin hem çalışanlar hem de öğrenciler için hayati önem taşıdığını belirterek Üniversite olarak merkez ile ilgili her konuda destek olmaya devam edeceklerini ifade ettiler ve konuklarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

Konuklar Dr. Özgür DUMAN ve Dr. Barış ULUSOY da öğrencilerin hasta olmadan önce yılda 1 kez de olsa mutlaka Sağlık Merkezine gelmeleri ve burada bazı sağlık taramalarının yapılması gerektiğini açıklayarak Rektörümüze başarı dileklerinde bulundular.

Üniversitemiz bünyesinde hizmet veren 7 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’ne Fen-Edebiyat Fakültesi -1. Katında yer almakta olup enjeksiyon ve pansuman, ehliyet, evlilik ve spor lisansı gibi tek hekim raporları, laboratuvar hizmetleri, kanser taramaları ve koruyucu hekimlik hizmeti için ziyaret edebilirsiniz.