Arkadaşları, Kazada Hayatını Kaybeden Gizem ÇAKAL’ın Sırasını Çiçeklerle Donattı
Rektörlük 15.12.2016

Geçtiğimiz günlerde elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 1.sınıf öğrencisi Medine Gizem ÇAKAL’ı arkadaşları unutamadı..

Öğrenci arkadaşları, Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ ve Rektör Danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ ile birlikte Gizem ÇAKAL’ın sırasına çiçek bıraktılar.

Sırasını çiçeklerle donatan arkadaşları Gizem ÇAKAL’ı çok özlediklerini ve üzgün olduklarını belirterek “Arkadaşımıza olan vefamızı sırasına çiçek bırakarak göstermek istedik” dediler.

Rektörümüz ise yaşanan olaydan duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi. Rektörümüz, “Gizem’i unutmamız mümkün değil… Kelimelerle ifade edemeyecek duygular yaşıyoruz. Sizler sevdiğiniz bir arkadaşınızı kaybettiniz. Ailesi evlat acısı yaşıyor. Artık hepiniz birer Gizemsiniz, ailesi ile iletişiminizi koparmayın. Onlar sizlerle konuştukça, sizleri gördükçe Gizem hala yaşıyormuşçasına mutlu olurlar. Allah bizlere ve ailesine sabır versin. İnşallah böyle bir kaza bir daha yaşanmaz. Sizler de lütfen yollarda çok dikkatli olun.” ifadelerini kullandı.