MAKÜ’de Bilişim ve Kariyer Günü

27.05.2016

Üniversitemiz Öğrenci Konseyi tarafından Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulunda  Bilişim ve Kariyer Günü programı  düzenlendi.

Programa  Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Müdürü  Doç.Dr. Adnan KALKAN, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sibel KARAKELLE, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Latif Gürkan KAYA,  Doç. Dr. Özlem ÇETİNKAYA BOZKURT, akademisyenlerimiz, Öğrenci Konseyi Başkanı Mustafa Ali YENİÇULHA  ve öğrenciler katıldı.

Program Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğrenci Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Serdar GÜR’ün açılış konuşmasıyla başladı.

Ardından Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sibel KARAKELLE, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Latif Gürkan KAYA ve Doç. Dr. Özlem ÇETİNKAYA BOZKURT tarafından Üniversitede Kariyer adlı söyleşi gerçekleştirildi.  Söyleşinin ardından kokteyl verildi.
Sonrasında Üniversitemiz Gelişim Enstitüsü Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Gülsüm KORKUT tarafından Üniversitemiz Gelişim Enstitüsü ve projeler hakkında tanıtım yapıldı.

ardından Webtures CEO Kaan GÜLTEN tarafından Seo hakkında sunum,
n11.com Seo Müdürü Uğur ESKİCİ tarafından e-ticaret ile ilgili sunum, Türksat Java Developer Halil İbrahim BAYKAL tarafından Türksat Bilişim Ağları, Türksat Java Developer Rabia İSLAMOĞLU tarafından Kadınlar ve Yazılım, Alchemy Smart Co-Founder Suphi ÇEVİKER tarafından Proje Geliştirme ile ilgili sunumlar yapıldı.

Sunumların ardından Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Adnan KALKAN ve Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Melike Şişeci tarafından konuşmacılara Üniversitemiz anmalığı takdim edildi.

• Spor Argem'de Yaza Hazırlık için Ücretsiz Pilates Kursu | 26.04.2024
  • Rektör Dalgar'ın Kurumsal Akreditasyon ile ilgili Açıklaması | 25.04.2024
  • Rektör Dalgar’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı | 22.04.2024
  • Mazeret Ara Sınavlarına Başvurular Hakkında Duyuru | 22.04.2024