İkizlerin Konseri Ulusal Kanalda

18.05.2016

Üniversitemiz 10. Yıl etkinlikleri kapsamında Eğitim Bilimleri Enstitüsü Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı Müzik Eğitimi Tezli Yüksek Lisans Programı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sibel KARAKELLE’'nin danışmanlığında "Sinan TÜFEKCİ- Kenan TÜFEKCİ Piyano Resitali” düzenlendi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleşen Piyano Resitali’ne Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Durmuş ACAR, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ, Öğretim üyelerimiz, öğrencilerimiz ve halkımız katıldılar.

Performansları ile büyük alkış alan Sinan ve Kenan TÜFEKCİ Ulvi Cemal Erkin, Ahmet Adnan Saygun, Astor Piazzolla, Franz Schubert, Sergey Rahmaninov ve Charles Camille Saint Saens’den eserler sundu.

TRT haberde de yer alan Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı Müzik Eğitimi programında Tezli Yüksek Lisans yapan Sinan TÜFEKCİ ile konuk sanatçı kardeşi Kenan TÜFEKCİ “ İlkokuldan bu yana piyanodan hiç ayrılmadıklarını belirterek, başarılı müzisyenler yetiştirmek istiyoruz” dediler.

Programın sonunda Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Sibel KARAKELLE, ikiz piyanistlere çiçeklerini sunarak, teşekkür etti.