Rektörümüz Canlı Yayında Öğrenciler İle Buluştu

10.05.2016

Kanal 15 ekranlarında her hafta farklı bir konuk ile karşımıza çıkan “Arka Pencere” programının bu haftaki konuğu Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ’dı.

Sergül CANIGÜR’ün sunduğu “Arka Pencere”nin 9 Mayıs’taki canlı yayını Üniversitemiz Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Salonu dolduran öğrencilerin yoğun alkışlarıyla başlayan programda Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ Üniversitemiz hakkında genel bilgi verdi. Bu canlı yayının bir nevi de olsa Rektörlük atamasında 1. Yılının değerlendirmesi olduğunu da söyleyen KORKMAZ, Öğrenci ve Akademik personel sayısı, fakülteler, yüksekokullar ve MYO’lardan da bahsederek, öğrencilerden gelen soruları da cevapladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Üniversitemizin her zaman halkla iç içe olan bir üniversite olduğunu, 2016 yılında 4 aylık bir süreçte toplam 103 etkinlik yapıldığını, bu yıl Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin 10. Yılı olması vesilesiyle de programların çok yoğun olduğunu, öğrencilerin sorunları ve sıkıntılarını rahatça iletebilmeleri açısından dilek ve istek sitesinin kurulma çalışmalarının devam ettiğini ve öğrencilerin eğitimin yanında rahat bir yaşam sürmeleri açısından da her zaman destekçi olduklarını belirtti.

Öğrenciler de bir üniversite rektörü ile bu kadar yakın olmalarının kendileri açısından büyük bir şans olduğunu, gerek yemekhanede, gerekse otobüste, üniversitenin etkinliklerinde hep bir arada olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ’a teşekkürlerini ilettiler.

Saat 20.00’da başlayıp, 22.00’da sona eren program sonunda, Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu Üyelerine Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ tarafından plaket verilerek program sona erdi.