Uzun Yıllar Hizmet Veren Personeller Plaketle Onurlandırıldı

03.02.2016

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi uzun yıllar hizmet veren idari personellerini plaketle onurlandırdı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi görevde en az 20. yılını dolduran personeline Üniversiteye ve Fakülteye verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür plaketinin takdim edildiği bir tören düzenledi. 03 Şubat 2016 Çarşamba günü MAKÜ Avşar Han’da gerçekleştirilen törende Eğitim Fakültesi 7 personeline teşekkür plaketi takdim etti.

Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Sibel Karakelle törenin başında yaptığı konuşmada “bugün Fakültemizin 51 yıllık tarihinin en az son 20 yılına  eşlik ederek uzun yıllar hizmet vermiş personelimize teşekkür etmek için bir araya gelmiş bulunuyoruz” dedi. Fakültemizin bu noktaya gelmesinde idari personelin de büyük katkısının olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Karakelle “bu plaket Fakültemizin başarıyı yakalamasında emek harcayan ve yoğun iş yükünü paylaşarak uzun yıllardır hizmet veren idari personelimize takdirlerimizin bir sembolüdür” dedi.

20.yılını dolduran Fakülte Sekreteri Kemal Gürhan, Şef İbrahim Karabacak, Destek Hizmetler Biriminden sorumlu Aydın Bilici, Şef İsmail Şakır, Bilgisayar İşletmeni Süleyman Yelen ve Bilgisayar İşletmeni Kemal Şakır’a plaketleri Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Sibel Karakelle, Dekan Yardımcısı Doç Dr. Perihan Ünüvar ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nihat Karaer tarafından takdim edildi. Tören,  Şef Mehmet Oktay Gökaslan’a da Mardin Artuklu Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak göreve başlayacağından dolayı teşekkür plaketi sunulması ile sona erdi.