Gölhisar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda ‘Kişisel Gelişim’ Konulu Konferans Düzenlendi

16.11.2015

Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz SAYGIN, Gölhisar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sosyal Gelişim Topluluğu tarafından düzenlenen konferansla Üniversitemizin konuğu oldu.

Programa Gölhisar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Nazife BAKIR., Gölhisar Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ersan OKATAN, Halk Eğitim Müdürü GÜRSEL ORAL, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Akademik-İdari Personel ve öğrencilerin yoğun katılımları ile gerçekleşti.

Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansta açılış konuşmasını yapmak üzere gelen Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Nazife BAKIR kişisel gelişim ve motivasyonun önemi hakkında kısa bir konuşma yaptı. Devamında Yazar Oğuz SAYGIN, hedef belirleme, kariyer eğitimi, yöneticilik ve liderlik konularında öğrencileri bilgilendirdi. Konferansta, iletişim sanatları, kelimelerin öğrenmedeki rolü ile beden dilinin kullanılmasına yönelik örnekler veren SAYGIN, doğru hedeflerin doğru sorular, cevaplar ve davranışlarla mümkün olacağını belirterek insanın kendisini keşfetmesi ve kendisiyle hem iç hem dış diyaloga geçmesi gerektiğini söyledi.

Program sonunda Kişisel gelişim Uzmanı Oğuz SAYGIN’ a günün anısına Sosyal Gelişim Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Hakan TEKELİ ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İhsan AŞIK tarafından çiçek ve plaket takdim edildi.

• Rektör Dalgar’ın 23 Nisan Ulusul Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı | 22.04.2024