2015-2016 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru ve Koşulları

Kredi Kartı İle TL Yükleme

kredikartiilekontoryukle (1)

kredi kartıyla tl yükleme

Tüm dünya da olduğu kadar ülkemizde de Gsm kullanıcıları da oldukça fazla yoğunlukta bulunuyor. Fakat çoğu zaman Gsm hizmet paketlerinden yararlanmak istediğiniz anda numaranız da yeterli kadar TL bulunmayabiliyor. Üstelik bu işlemleri yapmanızda sizin vaktinizi almayacak ve son derece kısa sürecektir. Bundan böyle Faturasız hatlara TL Yüklemekistediğiniz her an internet üzerinden sizin için tasarlanmış olan sisteme geçiş yaparak tüm işlemlerinizi de başarılı bir şekilde yerine getirebilme şansına sahip olacaksınız.

TL Yüklemek İçin Yapılması Gerekenler

Gsm kullanıcılarının öğrenmek istedikleri ve işine yarayacak olan tüm bilgileri internet üzerinden yapabilecek ve kısa süre içerisinde cep telefonlarınıza istemiş olduğunuz TL miktarlarının gelmesini de sağlamış olacaksınız. Hem internet hem de bilgisayarın bulunmuş olduğu hemen her yerde hiçbir sorun yaşamadan TL Yükleme avantajlarından da en iyi şekilde yararlanmaya başlayacaksınız. Üstelik yükleme işlemleri de son derece basit bir şekilde gerçekleşmektedir. Yapmanız gerekenler ise Kredi kart numarası, ad ve soyad bilgilerinizi, kredi kartınızın son kullanma tarihi ve CVV bilgisini ve belirtmiş olduğunuz TL tutarı ve telefon numaranızı online TL Yüklemek için tasarlanmış olan TL panelinden yapmaya başlayabilirsiniz. Tüm bilgileri de hem doğru hem de eksiksiz bir şekilde girmeniz ile beraber ne kadar TL miktarı yazmışsanız yazın aynı şekilde numaranıza da gelmiş olacaktır.

• Rektör Dalgar’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı | 22.04.2024
  • Mazeret Ara Sınavlarına Başvurular Hakkında Duyuru | 22.04.2024