Gölhisar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda Müdürlük Devir Teslim Töreni Yapıldı

02.07.2015

Gölhisar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Öğr.Gör. Nazife BAKIR atandı.

Gölhisar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlük görevine, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Nazife BAKIR”ın atanması nedeniyle ,Gölhisar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuz Müdür makamında gerçekleşen törende, Prof. Dr. Fatma KARAKAŞ OĞUZ, görev yaptığı süre içerisinde duyduğu memnuniyeti dile getirirken, görevi Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Nazife BAKIR'a devrediyor olmasının kendisini ayrıca mutlu ettiğini ifade etti. Prof. Dr. Fatma KARAKAŞ OĞUZ, başarılı çalışmalarından dolayı akademik ve idari personele teşekkür ettikten sonra, Öğr.Gör. Nazife BAKIR'a çiçek takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Müdürlük görevine atanan Öğr.Gör. Nazife BAKIR, Prof. Dr. Fatma KARAKAŞ OĞUZ”a Yüksekokulumuza yapmış olduğu değerli katkılardan ötürü teşekkür ederek,Müdür Yardımcısı olarak çalıştığım okulumuzu, bundan sonrada yine aynı iştiyakla, çalışma arkadaşlarımla beraber daha ilerilere taşımanın gayreti içerisinde olacağız.Bu vesileyle ben bir kez daha bizi bu göreve layık gören Sayın Rektörümüze teşekkür ediyorum.”dedikten sonra günün anısına Prof. Dr. Fatma KARAKAŞ OĞUZ”a plaket ve çiçek takdim ederek iyi dilek temennilerinde bulundu.

Hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve Prof. Dr. Fatma KARAKAŞ OĞUZ”un Yüksekokulumuz personeline veda etmesinin ardından, Öğr.Gör. Nazife BAKIR, makamında öğretim elemanları ve idari personelin tebriklerini kabul etti.