Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Tasarım Şenliği Gerçekleştirildi

21.05.2015

Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü öğrencilerinin ve öğretim elemanları tarafından ‘Tasarım Şenliği’ düzenlendi.

Şenliğe ilk katılan girişimci ve tasarımcı Osman Can ÖZCANLI oldu. ÖZCANLI, öğrencilerle hayat tecrübelerinden ve girişimciliğin etkin sonuçları hakkında bilgiler verdi.  ÖZCANLI söyleşi sonunda öğrencilere kendi tasarımı olan çantalardan da dağıttı.

Şenlikte genç tasarımcılardan Yağızalp AKARSU ise özel bir grafik tasarım programının detayları ile ilgili bilgiler aktardı ve program üzerinde yazdığı kitabına öğrencilere hediye etti.

Şenlik kapsamında Doğancan BALICA ise yaptığı başarılı kurumsal kimlik çalışmalarını ve detaylarını öğrencilerle paylaştı. “Son Umut, Son Mektup” gibi birçok kuvvetli film afişine imzasını atan Volkan TOPKAYA da öğrencilerimizle bir afiş hazırlama programı ve detaylarından, afiş hazırlamada dikkat edilecek noktalardan bahsetti.

Bir hafta boyunca dolu dolu geçen Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Tasarım Şenliği Cuma günü sona erdi.