Kazakistan Almaty Yabancı Diller ve Mesleki Kariyer Vakıf Üniversitesi Öğrencilerinden Üniversitemize ve Rektörümüze Teşekkür

26.03.2015

Geçtiğimiz günlerde Kazakistan Almaty Yabancı Diller ve Mesleki Kariyer Vakıf Üniversitesi yüksek lisans öğrencileri Üniversitemizi ziyaret etmiş bu kapsamda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa SAATCI ile Avşar Han’da yenen akşam yemeğinde bir araya gelmişlerdi.

Üniversitemizi ziyaret etmekten duydukları mutluluğu dile getiren öğrenciler Rektörümüze kendilerini ağırladıkları için bir teşekkür mektubu yolladılar.

Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında öğrenciler bir hafta boyunca Üniversitemizde İngilizce eğitim verilen derslere girmiş ve yazdıkları teşekkür mektubunda başta bu dersler olmak üzere Ülke, ilimiz ve Üniversitemizi tanımaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kazakistan Almaty Yabancı Diller ve Mesleki Kariyer Vakıf Üniversitesi yüksek lisans öğrencileri tarafından yazılan mektupta “Rektör Prof. Dr. Mustafa SAATCI’ya, Burdur’da konaklama ve üniversitesinin eğitim sistemini ve ülkesini tanıma fırsatı verdiği için teşekkürlerimizi sunarız.” vurgusu yapıldı. Mektupta ayrıca, “Derslerinden oldukça keyif aldığımız hocaların sınıflarına katıldık. Ayrıca yalnızca kitaplardan aşina olduğumuz Efes, Sagalassos ve İnsuyu Mağarası gibi tarihi ve antik yerleri kendi gözlerimizle gördük. Türk gelenek, görenek ve kültürü hakkındaki bilgimizi arttırdık. Burdur halkının misafirperverliğiyle çok mutlu olduk. Bizimle ilgilenen Üniversite görevlilerine de teşekkür ederiz. Akademik programlar ve öğrenci hareketliliği alanlarında da üniversitenizle daha fazla işbirliği yapmayı ümit etmekteyiz.” denildi.

• Spor Argem'de Yaza Hazırlık için Ücretsiz Pilates Kursu | 26.04.2024
  • Rektör Dalgar'ın Kurumsal Akreditasyon ile ilgili Açıklaması | 25.04.2024