Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda 3. Tanışma Çayı Düzenlendi

21.10.2014

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun geleneksel hale getirmeyi amaçladığı 3. Tanışma Çayı programı, Rektör Prof. Dr. Mustafa SAATCI, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Kadir PEPE, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Fatma Çelik KAYAPINAR ile Yrd. Doç. Dr. Emrah ATAY,  bölüm başkanları, öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımıyla, Üniversitemiz Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi.

\r\n

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Üniversitemiz tanıtım filminin gösterimi ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu yönetimi ve öğretim elemanlarının tanıtım slaytlarının izlenmesinden sonra konuşmalarla devam etti. Program da açılış konuşmalarını yapan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Kadir PEPE, “Eğitim; bilginin aktarıldığı, kültürlenmenin, sosyalleşmenin ve istemli davranışların meydana geldiği bir süreçtir. Öğrenciler bu süreçte eğitimin en altından en üst kademede görev alan bireylerle devam eder. Nitelikli bir eğitim bu bireylerin koordineli çalışmasıyla elde edilir. Şu an eğitim görmeye gelen 417 öğrencimiz bulunmaktadır ve bu sene 155 öğrencimiz bizi tercih etmiştir. Bizi tercih eden öğrencilerimize teşekkür ediyor ve hoşgeldiniz diyorum’’ dedi.

\r\n

Daha sonra konuşan BESYO Spor Yöneticiliği Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Bilal DİNÇER; Üniversite hayatına başladığı günden itibaren geçen süreci anlattı. DİNÇER Burdur’un çağdaş ve güvenilir bir şehir olduğunu okul hayatında samimi dostluklar edindiğini, ders dışında ise sosyal alanda bisikletle şehir gezileri yaptığını, spor salonunda çalışmalarına devam ettiğini ve MAKÜ’de olmanın büyük bir fırsat olduğunu, bu fırsatı değerlendirmek için elinden geleni yaptığını belirtti.

\r\n

Program düzenlenen kokteyl ile son buldu.